Worldwide adventures

Naše Worldwide ture su osmišljene za putnike koji vole putovati u manjim grupama, koristiti različite oblike lokalnog prijevoza, upoznavati nove ljude i nove kulture. 

Tucan travel avanturistička putovanja zahtjevaju određeno uključivanje u program; trebat ćete sami nositi svoju prtljagu, nekada pomoći vozaču da stavi prtljagu na krov. Putnici koji putuju na avanturističke ture očekuju nešto više od putovanja... ne brinu samo oko toga kakav će biti smještaj i prijevoz. Žele jedinstveno iskustvo, neočekivane situacije i razumjevanje kulture. Avanturistička putovanja Vam mogu pružiti i očaravajuće fotografije, nevjerovatne krajolike i odlično društvo za vrijeme putovanja ukoliko putujete u grupi. 

Kao putnik na nekoj od naših avanturstičkih tura, Vi ste sudionik, ne promatrač. Trebat će Vam određeni stupanj vitalnosti u odnosu na samu turu i uključene aktivnosti (primjerice ako se odlučite za višednevno planinarenje, vožnje biciklom i sl.). 

Na turama imate fleksibilnost raditi nešto po svome ili se pak pridružiti grupi. Neke aktivnosti već su uključene u program putovanja, ali imate dio slobodnog vremena u okviru kojeg možete uživati u opcionalnim izletima ili pronaći mirni kafić i jednostavno uživati u trenutku.