South America Adventure Tours

Na grupnim turama i putovanjima na više od 10 destinacija u Južnoj Americi, otkrit ćete sve od užarene atmosfere na Rio Carnival-u do mirnoće slane pustinje Uyuni.

Vrhunac je Inca Trek na Machu Picchu i to nikako nemojte propustiti!

Južna Amerika je ispunjena misterijom, tradicijom i obiljem avantura. Istražite drevne ruševina Inka, krenite na izazovan Inca Trail, uživajte u pogledu na linije Nazca, upoznajte lokalno stanovništvo u ruralnim selima i uživajte u cjenkanju pri kupovini rukotvorina i suvenira na prepunim tržnicama.

Na tako velikom kontinentu, toliko toga možete vidjeti; od vjetrovitih nacionalnih parkova Patagonije dostupnih samo zimi do tropskih plaža Kolumbije koje odišu toplinom tijekom cijele godine.

Ljubitelji prirode će biti oduševljeni raznolikostima i divljinom Amazonske džungle, Patanal močvarnog područja, otočja Galapagos, Los Llanos ravnicama, kanjonom Colca i jezerom Titicaca... ne smijemo zaboraviti niti nacionalne parkove u Patagoniji, kolonijalne španjolske gradove smještene duboko u planinama i ruševinama Inka smještenim na plažama. Veliki bijeli kontinent Antarktika se smatra zadnjom granicom putovanja za veliki broj avanturista.

Mi Vam omogućujemo putovanja u malim grupama u Južnu Ameriku ili možete i sami kreirati svoju avanturu s našim Tailor-made turama.