Africa Tours

Ako su šareni krajolici, nevjerojatan divlji životinjski svijet i očaravajući ljudi upravo ono što tražite na putovanju, Afrika je idealan odabir destinacije za Vaše putovanje. Nećete se morati previše namučiti da uočite zebre, divlje životinje i žirafe koje kao da se slijevaju po golemim travnjacima raznih afričkih nacionalnih parkova.

Na jednom od naših putovanja Afrikom bit ćete svjedoci pravoj divljini prirode te imati priliku vidjeti kako predatori vrebaju svoj plijen.
Vidjet ćete i Masai ratnike u njihovim crvenim opravama kako vode dragocjena krda stoke preko ravnica.

Za vrijeme trajanja jednog od naših nezaboravnih putovanja, uživat ćete u predivnom prizoru nevjerojatnih jata flaminga koja napučuju obale Jezera Nakuru i osjetiti prskanje moćnih Viktorijinih slapova.

Afrika je dom bujne prašume i na jednoj od naših afričkih tura susrest ćete se s planinskim gorilama u Nacionalnom parku Bwindi u Ugandi. Štoviše, afrički gradovi imaju puno toga za ponuditi ljubiteljima kulture, uključujući kozmopolitski Cape Town sa svojim očaravajućim tržnicama, predivnim muzejima i pogledima na more koji oduzimaju dah.